Word commissielid!

En zet jouw talent in!

ABC commissies 2017-2018

Heb jij interesse in een commissie? Schrijf je dan in door je gegevens en motivatie in te vullen in het inschrijfformulier en upload je cv bij bestand invoegen onderaan deze pagina of stuur een mail naar info@academicbusinessclub. 

 

Promotiecommissie

Een van de belangrijkste pijlers van de ABC dit bestuursjaar is het creëren van meer naamsbekendheid. Hiervoor hebben we een enthousiaste en leuke promotiecommissie voor nodig. De voornaamste doelen binnen deze commissie zijn: het brainstormen naar ludieke ideeën om de ABC aan de man te brengen, het promoten van de ABC events (nights, talks, visits,…) en het werven van potentiële ABC’ers.

Ben jij enthousiast, creatief en lijkt je het leuk om samen met een groep gemotiveerde studenten/jonge ondernemers aan de slag te gaan binnen deze commissie? Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor de promotiecommissie!

Webcommissie

De webcommissie genereert actieve content voor de ABC website en Social Media. Denk hierbij aan het verzamelen van relevante nieuwsartikelen, afnemen van interviews en schrijven van pakkende online teksten. Het doel is om studenten en ondernemers op deze manier, naast onze activiteiten, meer achtergrondinformatie te bieden over het ondernemerschap. Ook willen we meer bezoekers naar de website trekken zodat onze activiteiten en entrepreneurs meer bekendheid krijgen.

Ben jij geïnteresseerd in de webcommissie? Schrijf je dan nu in

Acquisitiecommissie

De acquisitiecommissie houdt zich gedurende het jaar bezig met het vinden van samenwerkingspartners voor de Academic Business Club. Partijen die net zoals ons (jong) ondernemerschap willen ondersteunen.

Ben jij een goede babbelaar en wil jij jouw salesskilss verder ontwikkelen? Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor de acquisitiecommissie!

Roadcommissie

De Roadcommissie organiseert The Road Symposium. Tijdens dit grote evenement vertellen interessante sprekers over hun ondernemerservaringen om op deze manier het publiek te inspireren. Vorig jaar kon de concertzaal van Theaters Tilburg gevuld worden met enthousiastelingen, ook dit jaar willen wij met de Roadcommissie deze zaal weer vol krijgen. Naast promotie van The Road houd je, je  als commissie ook bezig met onder andere het regelen van sprekers, het logistieke deel en het vastleggen van de avond.

Interesse gekregen? Schrijf je dan nu in voor de Roadcommissie.

Inschrijfformulier commissielid

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Upload jouw bestand hier