mei, 2019

13mei7:30 pm11:00 pmABC Night - Draagkracht & Genius Voice: 13 mei

Meer

Evenement Details

Maandag 13 mei is alweer de op een na laatste ABC Night van het collegejaar 2018/2019, dus mis het niet! Inloop is vanaf 19:30u bij BANK15 en om 20:00u zal de avond beginnen. Aansluitend is er een informele netwerkborrel. De toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk.

De eerste spreker van deze avond is van het bedrijf Draagkracht. Dit is een bedrijf dat uitvaartpersoneel levert bij uitvaarten en crematoria. Draagkracht staat sinds de oprichting bekend om haar representatieve, getrainde en jonge dragers. Wanneer er een dragersbestelling geplaatst wordt, verzorgt Draagkracht de volledige planning en uitvoering van de ingegeven opdracht.

Genius Voice is het tweede bedrijf van de avond. Volgens hen staan we aan het begin van de derde digitale revolutie. Over een paar jaar praten we niet alleen meer tegen onze telefoon maar besturen we ook onze koelkast met onze stem, reserveren we een plek bij de kapper zonder te bellen en kunnen onze kinderen naar interactieve verhalen luisteren gestuurd door hun stem.

Tot dan!

Tijd

(Maandag) 7:30 pm - 11:00 pm

Locatie

Bank15

Spoorlaan 350

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
X