juni, 2019

17jun7:30 pm11:00 pmUitgelichtABC Night: Get inspired & Bestuurswissel

Meer

Evenement Details

Speciale ABC Night!
Maandag 17 juni is het tijd voor de laatste ABC Night van het collegejaar 2018/2019. Deze avond zal daarom iets anders worden ingevuld dan je misschien gewend bent. Eerst zal Johan de Meij spreken over zijn bedrijf DM Management en daarna vindt de bestuurswissel plaats van het ABC bestuur en zal er geproost worden op ons nieuwe bestuur!

Het bedrijf DM Management is in 2012 opgericht door Johan de Meij. “Ik ben rijker geworden door bijna alles te verliezen”. Hij geeft retailadvies aan bedrijven zodat ze kunnen groeien tot een beter bedrijf. Hij zal op deze avond vertellen over het belang van een goede voorbereiding bij de reis naar het opzetten van een eigen bedrijf. Je bepaalt namelijk zelf hoe je omgaat met wat er op je pad komt vindt hij. Luister naar het verhaal over de zeilreis die hij maakte, waar Johan zichzelf tegenkwam en na deze reis beter wist wat hij wel en niet wilde in het leven.

Inloop is vanaf 19:30u bij BANK15 en om 20:00u zal de avond beginnen. Aansluitend is er een informele netwerkborrel. De toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Tijd

(Maandag) 7:30 pm - 11:00 pm

Locatie

Bank15

Spoorlaan 350

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
X