december, 2018

03dec7:30 pm11:00 pmABC Night: Marketing & More

Meer

Evenement Details

Op maandag 3 december mogen we maar liefst drie verschillende, inspirerende ondernemers verwelkomen op de ABC Night, welke in het teken zal staan van Marketing & More.

Vanaf 19:30 uur ben je welkom bij BANK15 in Tilburg en om 20:00 uur zal de ABC Night starten. Onder het genot van een drankje zullen we luisteren naar de verhalen achter de drie succesvolle ondernemingen. Aansluitend is er een informele netwerkborrel. Entree is gratis en de avond is voor iedereen toegankelijk!

De eerste spreker van de avond is de oprichter van FindFactory. Dit is een online marketingbureau dat klanten helpt op het gebied van online adverteren, zoekmachine-optimalisatie en het beheren van social media kanalen. Met het jong team van gedreven, enthousiaste marketeers wordt er gezorgd dat bedrijven makkelijk en duidelijk vindbaar zijn op internet, wat steeds belangrijker wordt in deze online wereld.

Het bedrijf dat zal volgen is Bob&Bart. Zij helpen ondernemers met hun merkpositionering, strategische marketingvraagstukken en conceptontwikkeling. Door het creëren van een opvallend merk en beeld voor hun klanten, zorgt Bob&Bart ervoor dat bedrijven goed op de kaart worden gezet. Creativiteit speelt hierin een grote rol.

De derde ondernemer is oprichter van het bedrijf Fairmind, die zich richten op advertising, branding, design en online strategie. Brains, Belly en Balls is waar het om gaat volgens de formule van dit bedrijf. Eerst wordt een duidelijke doelstelling gezet met de klant, daarna gekeken naar wat goed voelt voor het bedrijf op het gebied van communicatie en ten slotte wordt dit omgezet in een overtuigende boodschap.

We hopen jullie allemaal te zien op maandag 3 december!

Tijd

(Maandag) 7:30 pm - 11:00 pm

Locatie

Bank15

Spoorlaan 350

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
X