Januari, 2019

14jan7:30 pm11:00 pmABC Night: Rabobank

Meer

Evenement Details

Maandag 14 januari staat de eerste ABC Night van 2019 op de planning. Deze Night zal mede georganiseerd worden door onze hoofdsponsor Rabobank. Jullie zijn daarom van harte welkom vanaf 19.30 uur aan de Spoorlaan 300, waar de Night om 20.00 uur zal aanvangen. Het belooft een interessante avond te worden, waarbij de drankjes verzorgd zullen worden vanuit de Rabobank! Na afloop zal er een informele netwerkborrel plaatsvinden. Entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Als eerste mogen wij Etrias ontvangen. Wat begon als online webshop vanuit een studentenkamer is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot keten van online speciaalzaken en één fysieke winkel. De lifestyle webshop heeft door samenwerking met verschillende merken een uniek aanbod, en is in Nederland en in het buitenland actief.

Na de pauze mogen wij onze tweede spreker verwelkomen. In het karakteristieke Dwaalgebied staat Hostel Roots. Dit 5-sterren hostel gevestigd in een prachtig rijksmonument werkt met een internationaal team en bestaat net anderhalf jaar. Eigenaren Koen en Marion laten reizigers thuis voelen in Tilburg in hun themakamers en zien het hostel dan ook als begin- en eindpunt van elk bezoek aan Tilburg.

Als bonus hebben we nog een derde spreker deze Night, Jaap van Ham, de eigenaar van Polly Maggoo en Café Bakker. De Polly-woensdag is al jaren een bekend fenomeen onder studenten, maar ook trekken zijn kroegen al tijden fanatieke pubquizzers. Jaap zit echter niet stil: binnenkort krijgt Tilburg dankzij hem een echte rooftopbar!

Graag zien we jullie weer in grote getale terug bij onze eerste Night van 2019. Vergeet ook niet om jezelf aanwezig te zetten om op de hoogte te blijven van updates!

Tijd

(Maandag) 7:30 pm - 11:00 pm

Locatie

Rabobank Tilburg

Spoorlaan 300, 5017 JZ Tilburg, Netherlands

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
X