november, 2018

05nov7:30 pm11:00 pmABC Night: Scribbr & Pinterman

Meer

Evenement Details

Het eerste ondernemersverhaal zal verteld worden door Richard van Laak van het bedrijf Scribbr: een plek waar je als student terecht kan voor hulp bij je scriptie. Naast het jaarlijks nakijken op taal van duizenden studiegerelateerde documenten zoals scripties en essays, helpt Scribbr dag en nacht miljoenen studenten met artikelen over academisch schrijven, APA stijl en het voorkomen van plagiaat. Door al haar expertise en tools is Scribbr voor zowel studenten als onderwijstellingen een vertrouwde naam geworden. Op onze Night hoor je hoe ze deze naamsbekendheid opgebouwd hebben.

De tweede spreker, Bart Haverkort, is een van de oprichters van Pinterman en deze gaat vertellen over een welbekende drank onder studenten: bier. Pinterman heeft niet zomaar bier, maar voor elke gelegenheid wel een speciaal soort, voor elk seizoen iets. In 2016 verkocht het pas hun eerste biertje en is daarmee nog een jong bedrijf. Pinterman komt je graag vertellen hoe dit bedrijf is ontstaan en hoe het zich heeft ontwikkeld in de afgelopen 2,5 jaar!

De Night vindt plaats bij BANK15. Je bent welkom vanaf 19:30 uur en vanaf 20:00 uur kun je luisteren naar de interessante verhalen van de ondernemers. Na de sprekers is er aansluitend een informele netwerkborrel. Op het goede (studenten)leven!

Tijd

(Maandag) 7:30 pm - 11:00 pm

Locatie

Bank15

Spoorlaan 350

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
X