april, 2019

18apr1:00 pm2:30 amTalk to the CEO: Oswald Coene

Meer

Evenement Details

In samenwerking met Tilburg University organiseert de Academic Business club op 18 april weer de Talk to the CEO, dit keer met Tilburg University alumnus Drs. Oswald Coene. Coene behaalde zijn doctoraal Bedrijfseconomie in Tilburg. Hierna is hij onder andere elf jaar voorzitter geweest van de Stichting Professor Cobbenhagen en sinds 2005 de CEO van Koning & Hartman.

Koning en Hartman specialiseert zich in Technovation: ze helpen hun klanten slimmer, beter en duurzamer te worden in een digitaliserende wereld. Wat in 1956 begon als een tweemanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste automatiseerders van de Benelux, met klanten als Philips, Douwe Egberts, Stork en de TU Delft.

Oswald Coene kwam in 1991 als manager corporate development bij Getronics binnen. Hier was hij onder andere betrokken bij de overname van Koning & Hartman door Getronics. In de jaren daarna werd hij algemeen directeur van Getronics en lid van het Raad van Bestuur. In 2005 werd hij uiteindelijk via een management buy out de CEO van Koning & Hartman.

Geïntereseerd? Op 18 april staat Oswald in Wz206 klaar om zijn verhaal te delen en jullie vragen te beantwoorden, dus kom vooral langs! Vergeet ook niet om jezelf op aanwezig te zetten zodat je geen updates mist.

Tijd

(Donderdag) 1:00 pm - 2:30 am

Locatie

Tilburg University - RT 201

Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
X