Word commissielid!

En zet jouw talent in!

ABC commissies 2018-2019

Heb jij interesse in een commissie? Schrijf je dan in door je gegevens te mailen naar info@academicbusinessclub.nl. Vergeet niet je CV en korte motivatiebrief bij te voegen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

Promotie commissie

Een van de belangrijkste pijlers van de ABC is het creëren van meer naamsbekendheid. Dit kan natuurlijk niet zonder een enthousiaste promotie commissie! De voornaamste doelen binnen deze commissie zijn: brainstormen over ludieke ideeën om de ABC beter op de kaart te zetten, het promoten van de evenementen (Nights, Talks, Visits, The Road Symposium, etc.) en het werven van potentiële ABC’ers.

Ben jij enthousiast, creatief en lijkt je het leuk om samen met een groep gemotiveerde studenten/jonge ondernemers aan de slag te gaan binnen deze commissie? Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor de promotie commissie!

Web commissie

De webcommissie genereert content voor de ABC website en Social Media. Denk hierbij aan het schrijven van pakkende online teksten, het beheren van de verschillende Social Media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn) en het up-to-date houden van de website. Het doel is om studenten en ondernemers op deze manier, naast onze activiteiten, meer achtergrondinformatie te bieden over het ondernemerschap, meer bekendheid te genereren en het online promoten van onze evenementen. 

Ben jij geïnteresseerd in de web commissie? Schrijf je dan nu in! 

Acquisitie commissie

De acquisitiecommissie houdt zich gedurende het jaar bezig met het werven van samenwerkingspartners voor de Academic Business Club. Partijen die net zoals wij (jong) ondernemerschap willen ondersteunen.

Ben jij een goede babbelaar en wil jij jouw salesskills verder ontwikkelen? Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor de acquisitie commissie!

The Road commissie

The Road commissie organiseert ieder jaar The Road Symposium. Tijdens dit grote evenement vertellen bekende sprekers over hun ondernemerservaringen, om op deze manier het publiek te inspireren. Afgelopen jaar hebben Pieter Zwart (Coolblue), Elske Doets (Zakenvrouw van het jaar), Merijn Everaarts (Dopper) en Janneke Willemse (Dagvoorzitter) het symposium tot een enorm succes gemaakt.

Naast promotie van The Road houd je je als commissie bezig met het regelen van de sprekers, het logistieke deel en het vastleggen van het programma van de avond. Neem ook eens een kijkje op de website van The Road: http://theroadsymposium.nl

Sta jij al te popelen om komend jaar The Road te organiseren? Schrijf je dan nu in voor The Road commissie.

 

Schrijf je in!

Ben jij enthousiast geworden voor één van de commissies? Stuur dan een mail naar info@academicbusinessclub.nl met daarin je naam, CV en korte motivatiebrief. Ook voor verdere vragen kun je via bovenstaand e-mailadres bij ons terecht. Zien we jou binnenkort?

nl_NLDutch
X