Academic Business Club

Een netwerkorganisatie voor ondernemende studenten
Bezoek vrijblijvend een van onze events!

Over de Academic Business Club

De Academic Business Club (ABC) is een netwerkorganisatie voor startende en gevestigde studentondernemers en studenten die de ambitie hebben om (in de toekomst) te gaan ondernemen. Het is onze missie om deze studenten te inspireren en enthousiasmeren over het ondernemerschap.
Waarom?

De Academic Business Club is in 2004 opgericht op initiatief van Prof. Drs. Joop G. Vianen en studenten van Tilburg University vanuit de behoefte om zich te ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap.

Voor wie?

De ABC is interessant voor iedere student die interesse heeft in het ondernemerschap en/of ambitie heeft een eigen onderneming te starten tijdens of na de studie. Via onze community kom je in contact met andere (student)ondernemers en leer je veel van hun visie, ideeën en ervaringen.

Wat win je?

Bezoek de activiteiten om geïnformeerd en geïnspireerd te raken, word ABC Entrepreneur en presenteer jezelf op onze website, netwerk onder het genot van een borrel met andere ABC’ers of bezoek die nieuwe spectaculaire startup!

ABC Nights

Op een ABC Night ontvangen wij twee ondernemende sprekers. Zij vertellen ons over hun onderneming en de daarbij horende uitdagingen, struikelblokken en ambities. Aan het einde van de avond is er de mogelijkheid om nog even na te kletsen en te netwerken. Geïnteresseerd in een avond? Je mag altijd binnen lopen want de avond is voor iedereen gratis en toegankelijk!

ABC Talks

Tijdens een ABC Talk geeft één ondernemer een lezing voor een groter publiek. De onderwerpen tijdens ABC Talks kunnen zeer uiteenlopend zijn. Ondernemen is overal en dat willen wij tijdens een ABC Talk graag laten zien.

ABC Visits

Met een ABC Visit brengen wij een bezoek aan inspirerende ondernemingen of events. Een voorbeeld hiervan is een uitzending van RTL Z in Zaken en de How to Get There Summit in Rotterdam.

DIT IS DE ACADEMIC BUSINESS CLUB!

Wie zijn wij?

Deze video is gemaakt door Hello Daisy!
ABC Bestuur 2021-2022

Floris Stevelmans

Voorzitter

Tim van der Schuit

Vice-Voorzitter

Bastiaan Verhaar

Financiële Zaken

Resi van Haendel

Externe betrekkingen

Sander Rijnen

Community Manager

Sophie Jansen

Marketing & Communicatie

nl_NLDutch
X