Vrienden van ABC is een nieuw iniatief om betrokkenen van de ABC met elkaar te verbinden door het opstarten van de echte ‘Business Club’. Jarenlang zijn we al bezig met het inspireren van studenten met betrekking tot ondernemerschap, maar toch ontbrak er een echte achterban met betrokken studenten en ondernemers. Dit jaar willen wij deze ware achterban echt bij de ABC gaan betrekken, door het creëren van een community waarbij studenten en ondernemers met dezelfde interesses dichterbij elkaar komen te staan. Daarnaast is het van enorme waarde voor de ABC zodat de evenementen die wij organiseren nog beter vorm kunnen geven. 

De vrienden van ABC zijn onderverdeeld in 3 soorten vrienden:

  • De studerende vriend, als student is het mogelijk voor €30 jezelf als vriend van ABC aan te sluiten.

  • De ondernemende vriend, als ondernemer is het mogelijk voor €50 jezelf als vriend van ABC aan te sluiten.

  • De barmhartige vriend, voor de betrokkenen die de ABC nog een extra hart onder de riem willen steken is het mogelijk om een zelf een bedrag te bepalen vanaf €50,-. 

 

 

What is in it for you?

Als vriend van ABC zal je toegang krijgen tot het jaarlijkse besloten netwerkevenement van ABC en krijg je een kaartje voor The Road Symposium. Daarnaast houden we je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen binnen ABC en de aankomende evenementen via onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch
X