Werk samen met ons!

  • De ABC heeft jonge academische ondernemers in hun netwerk, van de opstartfase naar de doorgroeifase van hun bedrijven. Juist in deze periode worden keuzes gemaakt voor de lange termijn;
  • ABC heeft diverse communicatiedragers waar u uw boodschap kunt vertegenwoordigen. Denk hierbij aan de website, de maandelijkse nieuwsbrief, de maandelijkse ABC Nights en het jaarlijks terugkerende The Road Symposium;
  • Daarnaast geeft de ABC graag presentaties over student ondernemerschap. Staat u open om te kijken hoe u studentondernemers nog beter van dienst kunt zijn, dan kan de ABC met u meekijken.
  • De ABC heeft een groeiend bereik op social media.

Samenwerken? 

De ABC is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden. Dit kan zijn in de vorm van sponsoring aan de ABC of in de vorm van het samen organiseren van een activiteit met betrekking tot ondernemerschap. Neem voor informatie over mogelijkheden contact op via info@academicbusinessclub.nl

Creatief. Scherp. Eigenzinnig. Jofel. Gezellig.

Wij zien door de bomen wél het bos en juist géén beren op de weg. Volgens ons is er overal een oplossing voor.

“Ja, dat kunnen we ook” is daarom ons motto. Voor ons is geen opdracht te gek. Wij ontwikkelen en ondersteunen graag in veel verschillende vakgebieden. Van het creëren van websites tot het ontwerpen van een unieke merchandise. Oa. Guus Meeuwis, Sluipschutters, Racingnews365 en Zanger Kafke gingen je al voor.

Bakkie doen?

www.chqgroup.nl

Regio Business is een professionele netwerkorganisatie die zich richt op ondernemers uit Brabant. 1.800 bedrijven zijn lid van onze Brabantse Business Community, wij helpen onze leden bij het opbouwen en onderhouden van een duurzaam netwerk. Dit doen we via onze zakenmagazines, ons online businessplatform en onze grootschalige BOB (Business Ontmoet Business) Borrels. Regio Business is altijd op zoek naar ondernemende studenten die ons sales team kunnen komen versterken. Bekijk de vacature op: https://www.regio-business.nl/vacature-ondernemende-student/
Juridische dienstverlening voor starters en het midden- en kleinbedrijf. Lex is jouw persoonlijke juridisch adviseur voor betaalbare contracten en pakketten. Begrijpelijke Nederlandse taal, toegankelijke service, snelle levering en transparante lage kosten, zijn het uitgangspunt van deze nieuwe online juridische dienstverlener.

www.hallolex.nl 

Ben jij toe aan een volgende stap met jouw bedrijf? En weet je nog niet precies welke dat is of hoe je die wil gaan vormgeven?

Vuurvoorondernemers is er om persoonlijke hulp te bieden bij de uiteenlopende koersvraagstukken waar je als ondernemer en mens achter de onderneming tegenaan loopt. Met onze persoonlijke aanpak staan we naast je en laten we je zien hoe je lucht en ruimte kunt krijgen om keuzes te maken.

Johan en Sjoerd.

Rabobank Tilburg en omstreken is een lokaal betrokken bank die letterlijk dichtbij is. Ze is sparringpartner bij de ontwikkelingen in de stad en draagt daar een flink steentje aan bij. Met initiatieven als de Rabo Starter van het Kwartaal en het Rabo Ondernemerscafé geeft zij een impuls aan het MKB door starters een podium te geven, en kennis en een netwerk te bieden. Op deze manier kunnen wij beiden ons netwerk te vergroten en ondernemende studenten op weg helpen bij de start van hun bedrijf. Accountmanager MKB Bekir Atman en Robin Melis-Aanen zijn het vaste aanspreekpunt voor de ABC.

www.rabobank.nl/tilburg

en_GBEnglish
X