Werk samen met ons!

  • De ABC heeft jonge academische ondernemers in hun netwerk, van de opstartfase naar de doorgroeifase van hun bedrijven. Juist in deze periode worden keuzes gemaakt voor de lange termijn;
  • ABC heeft diverse communicatiedragers waar u uw boodschap kunt vertegenwoordigen. Denk hierbij aan de website, de maandelijkse nieuwsbrief, de maandelijkse ABC Nights en het jaarlijks terugkerende The Road Symposium;
  • Daarnaast geeft de ABC graag presentaties over student ondernemerschap. Staat u open om te kijken hoe u studentondernemers nog beter van dienst kunt zijn, dan kan de ABC met u meekijken.
  • De ABC heeft een groeiend bereik op social media.

Samenwerken? 

De ABC is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden. Dit kan zijn in de vorm van sponsoring aan de ABC of in de vorm van het samen organiseren van een activiteit met betrekking tot ondernemerschap. Neem voor informatie over mogelijkheden contact op via info@academicbusinessclub.nl

 

Onze partners:

CHQ Group

Creatief. Scherp. Eigenzinnig. Jofel. Gezellig.

Wij zien door de bomen wél het bos en juist géén beren op de weg. Volgens ons is er overal een oplossing voor.

“Ja, dat kunnen we ook” is daarom ons motto. Voor ons is geen opdracht te gek. Wij ontwikkelen en ondersteunen graag in veel verschillende vakgebieden. Van het creëren van websites tot het ontwerpen van een unieke merchandise. Oa. Guus Meeuwis, Sluipschutters, Racingnews365 en Zanger Kafke gingen je al voor.

Bakkie doen?

www.chqgroup.nl

Regio Business

Regio Business is een professionele netwerkorganisatie die zich richt op ondernemers uit Brabant. 1.800 bedrijven zijn lid van onze Brabantse Business Community, wij helpen onze leden bij het opbouwen en onderhouden van een duurzaam netwerk. Dit doen we via onze zakenmagazines, ons online businessplatform en onze grootschalige BOB (Business Ontmoet Business) Borrels. Regio Business is altijd op zoek naar ondernemende studenten die ons sales team kunnen komen versterken. Bekijk de vacature op: https://www.regio-business.nl/vacature-ondernemende-student/

vuur voor ondernemers 

Ben jij toe aan een volgende stap met jouw bedrijf? En weet je nog niet precies welke dat is of hoe je die wil gaan vormgeven?

Vuurvoorondernemers is er om persoonlijke hulp te bieden bij de uiteenlopende koersvraagstukken waar je als ondernemer en mens achter de onderneming tegenaan loopt. Met onze persoonlijke aanpak staan we naast je en laten we je zien hoe je lucht en ruimte kunt krijgen om keuzes te maken.

Johan en Sjoerd.

Findfactory

Wij zijn FindFactory Digital Agency, een online marketingbureau met Brabantse roots dat onze klanten graag helpt een sterke positie in te nemen op digitaal vlak. Door mee én vooruit te denken, met persoonlijke aandacht en ruimte voor interessante dialogen, werken we samen met aan een uitgekiend staaltje (marketing) maatwerk. Hoe dat eruit ziet voor onze klant? Bijvoorbeeld door goed vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google en Bing, door opvallende content op social media of door de perfecte webtekst op een belangrijke landingspagina. Dáár aanwezig zijn waar de doelgroep je zoekt, en ook nog eens op een prettige manier, is waar wij dagelijks de handen voor uit te mouwen steken.

Van Spaendonck

Juist in deze tijd als ondernemer een stap vooruit? Wij zijn er al meer dan 100 jaar voor elke fase in jouw ondernemerschap.
Of het nu gaat om kennis, salarisadministratie & HR of je brancheorganisatie. Wij versterken jou op weg naar meer succes!
Dat doen wij o.a. met onze labels MKB Servicedesk, Wissenraet Van Spaendonck, Loket.nl en Clever.
Kom eens een kijkje nemen wat wij voor jou zouden kunnen betekenen op: www.vanspaendonck.nl

Get bright

GetBright is jouw marketing- en communicatiepartner waarmee je resultaten boekt. Met een vaste kern collega’s en breed netwerk aan externe professionals bedenken we marketing- en communicatieconcepten, creëren en onderhouden we online campagnes en ontwikkelen we websites en webshops. GetBright is persoonlijk, helder en resultaat gedreven. Alles om jouw bedrijf of organisatie te helpen je doelgroepen zowel online als offline te bereiken en te activeren.

nl_NLDutch
X